Moduri de preparare si consumul sub forma de capsule, tinctura sau ceai.
Ciuperca terapeutica AGARICUS MILENA este un supliment alimentar. Se poate consuma sub forma de infuzie si ceai, capsule, tincturi. Este foarte indicata in tratamentele de intretinere a pielii, cu efect direct si rapid asupra acesteia.
Capsulele cu ciuperca AGARICUS MILENA contin 300 mg/capsula ciuperca deshidratata macinata.
Pentru situatii foarte grave se recomanda cate 3 capsule de 3 ori pe zi cu aproximativ 30 min înaintea meselor principale impreuna cu un pahar de apa calduta.
Pentru cazuri mai putin grave se recomanda cate 2 capsule de 3 ori pe zi;
Preventiv sau pentru o detoxifiere si o regenerare a organismului cate o capsula de 2 ori pe zi.
In urma asocierii, s-a constatat de către persoanele care folosesc tinctura împreună cu capsulele ca efectul este mult mai rapid.
Tinctura din ciuperca AGARICUS MILENA se foloseste cu succes atat intern cat si extern.
PENTRU UZ INTERN –
In situatii foarte grave se recomanda cate 30 picaturi de 3 ori pe zi;
Pentru situatii mai putin grave se recomandă câte 20 picaturi de 3 ori pe zi;
Preventiv cate 15 picaturi de 2 ori pe zi.
Se administrează cu aprox 30 min înaintea meselor principale. Se pot lua intr-un pahar cu apa sau separat intr-o lingurita si apoi se bea apă (în funcție de dorința fiecăruia).
Pentru persoanele cu afectiuni cardiace se poate lua direct, sub limba si se tine 1 – 2 min apoi se beau lichide (apa, suc de fructe sau legume). Ambele produse au efect asupra sistemului imunitar, intaresc organismul si dau energie si vitalitate acestuia.
De altfel, efectele consumului de ciuperca sunt trecute in primele pagini ale prospectului.
In tromboflebite, reumatisme se foloseste atat intern cat si extern, frectionandu-se locurile dureroase sau badijonand usor zonele afectate. In perioada menstruatiei la femei, trebuie administrat cu mai multa grija in primele doua zile ale acesteia.
UZ EXTERN – tinctura din ciuperca MILENA se poate folosi cu rezultate excelente pe orice afectiune a pielii – rani, arsuri, negi, alunite cancerigene, psoriazis, micoze, regenerare capilara, herpes, zona zoster, acnee, infectii cu stafilococ si streptococ cantonate la nivelul pielii.
Ciuperca AGARICUS MILENA poate fi administrata sub orice forma si nu are contraindicatii, exceptie facand cazurile de transplant de organe, femei insarcinate si copiii sub 10 ani (exceptie facand cazurile extreme cum ar fi: leucemiile si sistemul imunitar foarte scazut).
Deasemenea, in timpul curei cu ciuperca terapeutica nu se consuma alcool sub nici o forma (bere, vin, tuica,etc), iar ceaiul de menta este indicat a se consuma in cantitate cat mai mica.
Tinctura din ciuperca AGARICUS MILENA: |
flacon cu pipeta – 50 ml – 140 lei; |
Capsule cu ciuperca AGARICUS MILENA: | flacon cu 100 buc. caps. – 120 lei; |
Ceai AGARICUS MILENA: |
pungi de 250 gr – 750 lei; |
Toate preturile includ TVA | |
PRODUSELE SINT NOTIFICATE LA I.N.C.D.B.A. – I.B.A. BUCURESTI
Consumul acestei ciuperci nu presupune intreruperea unui tratament medical alopat curent. Este un adjuvant al acestor tratamente, deoarece actioneaza direct asupra sistemului imunitar, fortificand organismul prin reglarea metabolismului si regenerarea celulara.
Dozele de consum pentru ciuperca uscata sunt urmatoarele:
Pentru cazuri grave: | 15-20 g pe zi |
Mai putin grave: | 8-10 g pe zi |
Preventiv: | 4-5 g pe zi |
Dozele de consum pentru tinctura si capsule sunt urmatoarele:
Pentru cazuri grave: | Tinctura: 30 picaturi x 3 ori pe zi;Capsule: 3 caps x 3 ori pe zi |
Mai putin grave: | Tinctura: 20 picaturi x 3 ori pe zi;Capsule: 2 caps x 3 ori pe zi |
Preventiv: | Tinctura: 15 picaturi x 2 ori pe zi;Capsule: 1 caps x 2 ori pe zi |
Modul de preparare al ceaiului de ciuperci terapeutice
- Se foloseste numai apa FARA CLOR, de regula APA PLATA (Izvorul Minunilor sau Bucovina);
- Peste doza de ciuperci specifica fiecarei afectiuni se pune 1 (un) litru de apa fiarta si se lasa la INFUZAT o jumatate de ora(30 min);
- Intr-un alt vas se pun 1.5 litri apa plata la fiert. Cand apa a dat in clocot se scot ciupercutele care au stat la infuzat o jumatate de ora si se introduc in vasul cu apa fiarta.
- Se fierb apoi LA FOC MIC timp de 45(patruzeci si cinci minute).
Ceaiul fiert se amesteca cu ceaiul din infuzie si se pastreaza la rece, se bea incet, la temperatura camerei cu treizeci de minute inaintea fiecarei mese, primul pahar dimineata pe stomacul gol, ultimul pahar seara inainte de culcare iar restul se consuma in timpul unei zile, fara a se bea prea mult o data.
SE PASTREAZA NUMAI IN VASE DE STICLA SAU ARGILA (NU IN RECIPIENTE DIN PLASTIC).
Ciupercile ramase dupa fierbere nu se arunca. Se consuma ca atare sau se pot adauga oricarui preparat alimentar.
Studiile clinice au demonstrat ca prin fierbere se elibereaza Beta D Glucanul in proportie de 100%, el fiind principalul element in blocarea dezvoltarii celulei canceroase, iar in urma cercetarilor facute la Facultatea de Medicina si Farmacie din Tokio si la Departamentul medical al Centrului National de cancer din Japonia (prof. Dr. Hithosi Ito si Keishiro Shimura) rezultatele au fost spectaculoase: VINDECARE COMPLETA in 90,4% din cazurile de cancer si STOPAREA evolutiei bolii in proportie de 99%.
EFECTUL ANTITUMORAL este dat de continutul ridicat in elemente eficiente ca: polizaharidele de tipul BETA (1.3) D GLUCAN si BETA ( 1.6 ) D GLUCAN, compusi proteici, acid ribonucleic, heteroglucan acid, xiloglucan, lecitina, etc.
Acesti compusi au efect reducator al glucozei in sange, mentinand nivelul zaharului din sange in limitele biologice normale. Cand aceste elemente sunt introduse in globulele albe, usureaza activitatea celulelor macrofage ( cele care distrug, intarzie sau impiedica raspandirea celulelor canceroase ).
Contine de asemenea STEROIZI NATURALI, cunoscuti pentru efectul anti inflamator. Steroizii naturali sunt net diferiti de STEROIZII CHIMICI care folositi in exces pot cauza ei insisi cancer.